Mitkä ihmeen piilokulut?

Julkaistu
Kommentit Ei mitään

Monesti pikavippejä hakiessa puhutaan lainoihin tulevista ns. piilokuluista. Monet ovat kuitenkin kyselleet, että mitä ne tämmöiset ns. piilokulut sitten oikein ovat? Piilokuluilla tarkoitetaan sellaisia kuluja, joita lainaa netistä tarjoavat palvelut eivät esitä kovinkaan selvästi sivuillansa, ja monesti asiakkaat huomaavat nämä kulut vasta laskun saatuaan. Myös pankkien tarjoamat kulutusluotot sisältävät monesti näitä ns. piilokuluja.

Piilokuluja voi tulla monesti pikalainaa haettaessa mm. lainan hakemisesta. Useat pienemmät vippipalvelut vaativat, että lainanhaku tehdään tekstiviestillä, ja viestit voivat maksaa jopa viisi euroa kappaleelta. Vielä kun viestejä tarvitaan kaksi kappaletta (hakemus- ja vahvistusviesti), tulee jo pelkästä lainan hakemisesta kuluja jopa kymmenen euroa.

Lisäksi lainoille voi tulla mm. avausmaksu, sekä kuukausittaisia tilinhoitomaksuja. Pankkilainoille tulee lähes poikkeuksetta ainakin kuukausittainen tilinhoitomaksu. Käyttämällä vippivertailuja vältät nämä piilokulut, ja saat lisäksi aina edullisimman mahdollisen lainan. Vippivertailujen käyttäminen on nopeaa, vaivatonta, ja ennen kaikkea täysin ilmaista.

Vippivertailut ovat täysin puolueettomia, joten niissä on aina selvästi esillä kaikki lainoista aiheutuvat kulut. Jos siis etsit lainaa netistä, vertaa vipit ja hae edullisin mahdollinen pikavippi ilman piilokuluja!

Tekijä

Kommentit

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

← Vanhemmat Uudemmat →