Pikalaina

Julkaistu
Kommentit Ei mitään

Pikalainoja myönnettiin vuonna 2010 yli miljoona kappaletta. Mutta miksi pikalainat sitten ovat niin suosittuja kuin ovat? Vippien suosio johtuu hyvin pitkälti siitä, että vipit ovat käytännössä ainoa järkevä vaihtoehtoja lyhytaikaista ja pientä lainaa etsivälle henkilölle. Pankeista lainojen hakeminen on hitaampaa, kalliimpaa, eikä pankeilla ylipäätään ole edes tarjolla pieniä ja lyhytaikaisia lainoja.

Jos siis hakisi lainaa pankista, joutuisi ottamaan ainakin tuhannen euron lainan. Miksi kuitenkaan ottaa 1000 euroa lainaa, jos 100€ pikavippi riittää? Ei miksikään. Siksi kannattaakin valita jokin hyvä vippipalvelu ja hakea sieltä lainaa ilman vakuuksia. Pankit voivat monesti tarjota myös luottokorttia, mutta niitä en suosittelisi kenellekään. Pankit voivat joissakin tapauksissa myös vaatia, että koko asiakkuus pitää siirtää heille. Hirveä prosessi yhden lainan saamiseksi.

Lainaa netistä saa haettua nykyään niin edullisin kustannuksin, että se kannattaa ehdottomasti. Parhaillaan tarjolla on jopa oikeasti täysin ilmaista lainaa, joten kalliiksi ei pikalaina ainakaan tule. Katso itse, niin näet, että ilmainen vippi ei todellakaan ole mikään urbaanilegenda, vaan totisinta totta.

Tekijä

Kommentit

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

← Vanhemmat Uudemmat →