Kulutusluotto ilman vakuuksia

Julkaistu
Kommentit Ei mitään

Moni on kysellyt, mistä saada kulutusluotto heti ilman vakuuksia? Vielä jokin aika sitten en olisi tiennyt moiseen kysymykseen vastausta, kunnes minulle tuli itsellenikin tarve saada lainaa ilman vakuuksia. Suhteellisen tuore, mutta kuitenkin käytettynä ostettu, autoni nimittäin rikkoontui. Myyjällä ei tietystikään ollut virhevastuuta, sillä kyseessä oli yksityinen myyjä. Autoliikkeen kanssa asia olisi tietysti voinut olla toisin.

No joka tapauksessa, minun oli saatava heti lainaa, sillä autoni täytyi pitkän työmatkan takia saada kuntoon pikimmiten, eikä ylimääräistä rahaa juuri silloin ollut. Hajonnut osa oli tietysti vielä jokin nelivedon kannalta elintärkeä haldex kytkin, joka ilman korjausta olisi voinut tehdä huomattavasti pahempaa tuhoa. Hintaa moisella pienellä osalla oli yli 2000 euroa. Työni ei ollut vakituinen, vaan tein satunnaisia keikkahommia eri kohteissa, joten välimatkat saattoivat vaihdella rajutikin. Koska työsuhde ei ollut vakituinen, ei pankkikaan suostunut minulle lainaa myöntämään. Sitä oli siis saatava jostakin muualta.

Olin aiemmin kuullut, kun työkaveri selitti, miten hän oli saanut helposti lainaa netistä. Ajattelin ensin, että hänen ottamansa laina olisi ollut joku vippi 200€, mutta myöhemmin kuulin, että kyseessä oli ollut kulutusluotto, joka oli ollut yli 10 000 euroa. Suhtauduin vielä silloin hieman varauksella näihin netissä toimiviin lainapalveluihin, olihan niillä niin huono mainekin. Päätin kuitenkin iltasella istahtaa koneelleni, ja käydä katsomassa, josko sieltä netistä tosiaan sitten saisi lainaa.

Avasin Googlen ja kirjoitin hakusanaksi muistaakseni kulutusluotto ilman vakuuksia. Heti tärppäsi. Eteeni avautui nimittäin lista sivuista, joista yhdessä oli otsikkona ”Netin paras vippivertailu”. Vaikka kyseessä olikin pikavippi sivusto, kerrottiin kuvauksessa sivustolla olevan myös kulutusluotot vertailussa. Ei muuta kuin sivusto auki ja tutkimaan. Pettymyksekseni sain kuitenkin todeta, ettei kyseisellä sivustolla ollutkaan kuin muutama kulutusluottopalvelu, ja loput olivat pikalainapalveluita. Niitä sivustolla kyllä riitti, ja esittelyt näyttivät olevan varsin asiantuntevan oloisia.

Hetken ajan meinasin jo lannistua, kunnes päätin katsoa vielä muitakin hakutuloksia. Huomasin toisen sivuston, jonka otsikkona oli Lainat, kulutusluotot ja pikavipit – Lainavertailu.net. Ajattelin, että kyseessä olisi taas vain pikavippivertailu, mutta päätin kuitenkin katsoa. Onnekseni sain huomata navigaatiossa olevan ”Ostosraha” linkin, josta klikkasin välittömästi. Sieltä löysin palvelun, jossa luvattiin lainaa ilman vakuuksia jopa 2500 euroa. Ei muuta kuin linkistä lainapalvelun sivulle ja tutkimaan mahdollisuuksiani saada lainaa.

Ikää minulla on vasta 23 vuotta, tuolloin 22. Se hieman huolestutti minua, sillä luulin, että kulutusluottoihin vaaditaan poikkeuksetta vähintään 25 vuoden ikää. Ilokseni sain kuitenkin todeta, ettei näin ollutkaan, vaan kyseisen palvelun ikäraja oli vain 21 vuotta. Palvelun kautta pystyi myös hakemaan heti lainaa netistä, eli mitään kotiin lähetettäviä lappusia ei tarvinnut täytellä. Tutustuttuani hetken aikaa palveluun ja todettuani sen hintatason olevan erittäin vertailukelpoinen jopa oman pankkini hintatason kanssa, päätin hakea lainaa.

Lainahakemus oli helppo täyttää, eikä siihen mennyt kuin pari minuuttia. Hakemus menemään, ja varovaisesti jo toivoin saavani jopa myönteisen luottopäätöksen. Päätin kuitenkin olla odottamatta liikoja, etten taas joutuisi pettymään niin kuin pankissa oli kertaalleen jo käynyt. Meni noin viidestä kymmeneen minuuttiin, kunnes kuulin puhelimestani tekstiviestin merkkiäänen. Ajattelin, että avovaimo sieltä varmaan viestii töistä, mutta viesti olikin käyttämästäni lainapalvelusta. Viestissä luki, että minulle on myönnetty hakemani 2000 euron laina! Olin riemuissani, sillä nyt saisin autoni korjattua. Nyt auto on korjattu, ja maksan lainaani pitkän maksuajan ansiosta todella pienissä kuukausierissä hiljalleen pois. Olen myös hyödyntänyt pari maksuvapaata kuukautta. Suosittelen kaikille, jotka tarvitsevat lainaa ilman vakuuksia!

Tekijä

Kommentit

Tämän artikkelin kommentointi on päättynyt.

← Vanhemmat Uudemmat →